Sabtu, 28 Juli 2018


Yeniden Merhaba!

Projenin Adina baktığımız zaman ilginç telah komplike bir platformla karşılaşacağımızı düşünüyoruz. Fakat aslında durum oldukça basit. Hadi başlayalım :)

CGCX Nedir?

Anak dönemlerde Kripto paralar telah blockchain teknolojisinin gelişmekte olan ülkelere ne kadar katkısı olduğunu hepimiz gözlemliyoruz. Bazi ülkeler bu sektörde oldukça hevesli, hem devlet destekleri hem de o ülkede yaşayanların ilgisi ülkenin kalkınmasına uzun vadede çok faydalı olacak. Hem Halkin ekonomik özgürlüğünü kazanabilmesi hem de devletin gelişmekte olan ülkeler sınıfından çıkıp gelişmiş ülkeler sınıfında yer alabilmesi için blockchain büyük OneM Arz ediyor.

Singapur da bu ülkelerden biri. Birçok proje, birçok fikir bu ülkeden çıkıyor telah bunlar arasında başarıyı yakalayabilen projeler de var.
CGCX, yani uzun adı ile Calfin global Crypto Exchange, Singapur'da yapılan sejenisnya sigortalı hibrit Kripto platformu olarak kendini tanıtıyor.

CGCX ile Kripto yapılabilecek perdagangan paralar arasında. Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Ripple (XRP), Bitcoin Kas (BCH), litecoin (LTC) telah NEO gibi bilinen coinler bu platform yang üzerinde yer alacak. Ayrıca Kripto paralar ile fiat arasındaki dönüşümü de bu borsa ile yapabileceğiz. Bu özellik birçok borsada yer almadığı için CGCX'i satu geçirebilecek bir Detay. Çoğu Kisi perdagangan yaptığı platformdan Tether, Bitcoin ya da Ethereum gibi birimlere geçiş yaptıktan sonra fiat dönüşümü yapabileceği borsalara para gönderiyor. Bu da hem zaman kaybına hem de fazladan ödenen Transfer ücretlerine Neden oluyor.

Platform üzerinde Bazi şirketler ile ortaklık da yapılacak. Bu şirket ya da firmalardan birine ödeme yapmanız gerektiğinde bunu Kripto paralar ile yapabileceksiniz. Ayrıca CGCX tokenleri ile ödeme yaptığınızda bu ticari faaliyeti de indirimli bir şekilde gerçekleştirmiş olacaksınız.

CGCX'in vaatlerine baktığımız zaman diger birçok projede de gördüğümüz gibi akıllı kontratlar, şeffaflık, Guvenlik, hızlı işlem, 7/24 ticaret yapabilme imkanı gibi birçok detayı Bize sunuyor. Düşük maliyetle, düşük mentransfer ücretleri ile ticaret yapmak telah doğrudan FIATA geçiş yapma imkanı ile ilerleyen dönemlerde adından çok Soz ettirebilecek bir proje olduğunu söyleyebilirim.

Eger Ekip vaatlerini oleh Jacek K. getirirse, arayüzü başarılı, sade telah Keyif verir bir Halde olursa, müşteri dostu bir politika izlerlerse oldukça Populer bir platform yang olarak karşımıza çıkabilir. Yuksek hacimlere ulaşabilirler telah Belki de en iyiler arasında CGCX'i de görebiliriz.

cgcx6.png

Token Satışı

CGCX projesi ile CGX kısa adı ile bir token menghilangkan geçecek. Diğer çoğu tokende olduğu gibi bu token de ERC-20 tabanlı bir token olarak karşımıza çıkıyor. Fiyat olarak ise 1 ETH = 8500 CGX'e denk gelecek.
ICO ön satışlar ile 1 Mayısta başladı ve 30 Temmuz 2018'de sona erecek. Toplam 2 milyar CGX dolaşımda olacak, yatırım yapmak isteyenlerin Ethereum ya da Bitcoin ile ödeme yapabileceği belirtiliyor.
Softcap olarak 5 milyon dolar, Hardcap olarak 1.000.000.000 CGX belirlenmiş.

Yol haritası:

cgcx-road.png

Team


Penasihat

Untuk informasi lebih lanjut, silakan kunjungi tautan di bawah ini:
Situs web: https://www.cgcx.io/
Whitepaper: https://cgcx.io/wp-content/uploads/2018/04/NEW-CGCX-Lightpaper.pdf
Facebook: https://www.facebook.com/CGCXofficial/
Twitter: https://twitter.com/CGCXoffical
Telegram: https://t.me/cgcxofficial
Ann Thread: https://bitcointalk.org/index.php?topic=3360185.new#new

Author : essella
Bitcointalk : https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1183772
ETH : 0x4375eEFDB6cC38Fb50016e8Ba85DfD92507f4119



Tidak ada komentar:

Posting Komentar